Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Tijdens het paasweekend: van zaterdag tot en met paasmaandag!

Bezoek de "Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk" van zaterdag 30 maart tot paasmaandag 1 april 2024, telkens van 10 tot 18u.

Liefhebbers van natuur, tuin en decoratie vinden er meer dan 100 exposanten met planten, tuinmeubelen, huis-& tuindecoratie, countrykledij, tuinantiek, brocante, streekproducten e.d.

Adres van het event: Ooidonkdreef 9 in 9800 Deinze (vlak naast St.-Martens-Latem). Stel je GPS in op Delle Failledreef in Deinze en volg de wegwijzers voor het laatste stukje naar de locatie!

Tickets voor de beurs kosten € 8,5 maar zijn online goedkoper.


Locatie

Routebeschrijving

Komende van de kust - Brugge - Aalter:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.

Neem de E40 richting binnenland en verlaat deze aan afrit 11 Nevele. Rijd aan het einde van de afrit rechtsaf en volg dez weg gedurende 6,5 km tot aan de rotonde aan Sint-Maartens-Leerne. Neem de eerste afrit op de rotonde en volg de signalisatie naar het event.

Komende van Gent - Brussel:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.

Neem de E40 richting kust en verlaat deze aan afrit 12 Drongen. Rijd aan het einde van de afrit linksafaf gedurende 5 km tot aan de rotonde aan Sint-Maartens-Leerne. Neem de tweede afrit op de rotonde en volg de signalisatie naar het event.

Komende via de E17 Antwerpen - Kortrijk:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.Neem op de E17 afrit 7 Deinze. Neem de weg tot Deinze Centrum en volg dan gedurende 5 km de weg richting Drongen/Gent West


Parkeren is gratis op de weiden vlak aan de inkom en in de dreef tussen de bomen.