Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Drie dagen genieten van een zalig nazomertje
van vrijdag 20 tot zondag 22 september!

Bezoek de "Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk" met bijna 150 exposanten van vrijdag 20 tot zondag 22 september 2024, telkens van 10 tot 18u. ja, dus ook op vrijdag...

Adres van het event: Ooidonkdreef 9 in 9800 Deinze (vlak naast St.-Martens-Latem). Stel je GPS in op Della Failledreef in Deinze en volg vanaf daar de wegwijzers naar de locatie!

Tickets voor de beurs kosten € 9 maar zijn online goedkoper.

Ruime gratis parking. Honden aan de leiband zijn welkom.

Locatie

Routebeschrijving

Komende van de kust - Brugge - Aalter:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.

Neem de E40 richting binnenland en verlaat deze aan afrit 11 Nevele. Rijd aan het einde van de afrit rechtsaf en volg deze weg gedurende 6,5 km tot aan de rotonde aan Sint-Maartens-Leerne. Neem de eerste afrit op de rotonde en volg de signalisatie naar het event.

Parkeren is gratis op de weiden vlak aan de inkom 

Komende van Gent - Brussel:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.

Neem de E40 richting kust en verlaat deze aan afrit 12 Drongen. Rijd aan het einde van de afrit linksafaf gedurende 5 km tot aan de rotonde aan Sint-Maartens-Leerne. Neem de tweede afrit op de rotonde en volg de signalisatie naar het event.

Parkeren is gratis op de weiden vlak aan de inkom 

Komende via de E17 Antwerpen - Kortrijk:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event. Neem op de E17 afrit 7 Deinze. Neem de weg tot Deinze Centrum en volg dan gedurende 5 km de weg richting Drongen/Gent WestParkeren is gratis op de weiden vlak aan de inkom 

Als extraatje: de mogelijkheid om het kasteel te bezoeken tijdens de beurs!

Tijdens de tuinbeurs kan je bovendien twee keer per dag het prachtige kasteel bezoeken met een gids. Dat kan telkens om 14u15 en 16u15. De toegangsprijs voor het bezoek aan het kasteel is € 12 per persoon en voor kinderen -12 jaar is de toegang € 4 per kind. Vanaf 14u is Els (verantwoordelijke van het kasteel) op het terras van het binnenplein van het kasteel om kasteeltickets te verkopen. Dit bezoek is zeker een grote meerwaarde. De rondleiding duurt ongeveer 1 u. en er mogen maximum 20 personen mee per gids. Warm aanbevolen!